Fake news

Av
Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

NRK-Dagsrevyen serverte fredag 3.november et skole-eksempel på begrepet fake news. Det ble hevdet at i følge den amerikanske romfartsorganisasjonen NASA har ikke hullet i ozonlaget vært mindre siden slutten av 1980-tallet.

Dette er jo bare tullprat. Tilfeldigvis har jeg en bok i mitt bibliotek i svensk oversettelse (Vår tid på jorden) som opprinnelig ble utgitt i USA i 2012 av Johan Rockstrøm og Mattias Klum.(The Human Quest). Forordet er skrevet av ingen ringere enn Bill Clinton – forhenværende president i USA for det demokratiske parti.

Essensen av forordet til Mr. Clinton er at menneskeheten er i ferd med å ødelegge hele planeten på grunn av oljeutvinning, kullkraft osv. Heldigvis har jeg ikke TV-apparat. Jeg ser nyheter på internett – derfor slipper jeg å betale lisensavgift. Vi betaler altfor mye skatter og avgifter som vi gjør – og enda mer ble det under vårt forrige blå-blå regime. Aldri har før har norske lønnsmottakere som faktisk utgjør 80% av befolkningen fødd på så mange byråkrater som nå – og det er bare å forberede seg på hardere tider med fire nye år med blå-blå regjering. Jeg er glad jeg er gjeldfri og bor i en selveid enebolig med frukt og bær i hagen, muligheter for potetdyrking og ved fra egen skog.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags