En stor takk og honnør til Gjøvik sykehus

GLAD: – I mine øyne, som har jobbet med kvalitetssikring i næringslivet i 30 år, må jeg si at jeg er virkelig glad jeg valgte å bli operert ved sykehuset på Gjøvik., skriver artikkelforfatteren.

GLAD: – I mine øyne, som har jobbet med kvalitetssikring i næringslivet i 30 år, må jeg si at jeg er virkelig glad jeg valgte å bli operert ved sykehuset på Gjøvik., skriver artikkelforfatteren. Foto:

Av
DEL

LeserbrevJeg vil med dette sende en stor takk og honnør til Sykehuset Innlandet Gjøvik etter en operasjon jeg hadde ved dagkirurgisk avdeling ved sykehuset fredag 6. mars.
Etter lang og uakseptabel ventetid på å bli operert ved Sykehuset i Vestfold (SiV) etter utredning der 10. september i fjor, undersøkte jeg på «Fritt behandlingssted» på helsenorge.no, og fant ut at sykehuset på Gjøvik har en av de korteste ventetider for den type operasjon som jeg hadde blitt henvist til av min fastlege. Jeg kontaktet derfor sykehuset på Gjøvik medio januar og fikk brev om å komme på utredning 3. februar, og kom altså inn 6. mars, kun én måned senere, for operasjonen.

Jeg møtte opp på Kirurgisk avdeling, Dagenheten klokka 10.30 og operasjonen var ferdig ved to-tiden. Etter å ha fått slappet av for oppvåkning og observasjon og blitt servert god lunsj, kunne jeg ta bussen (holdeplass rett nedenfor hovedinngangen) ned til byen klokka 15.55.
Jeg vil først berømme den hyggelige og profesjonelle mottakelsen og ikke minst den vel utførte kikhulloperasjonen som jeg opplevde ved sykehuset.
I mine øyne, som har jobbet med kvalitetssikring i næringslivet i 30 år, må jeg si at jeg er virkelig glad jeg valgte å bli operert ved sykehuset på Gjøvik. Det er særdeles viktig at kundene (her; pasientene) opplever å bli behandlet på en tillitsfull og profesjonell måte, noe som jeg til fulle opplevde ved dette sykehuset! Tillit har selvsagt med kvalitet å gjøre og som gjelder på de fleste områder i samfunnet.

En ekstra hyggelig og overraskende opplevelse, var at vakthavende anestesisykepleier som hadde oppgitt busstidene, ringte meg etter et jeg hadde kommet ned til byen og lurte på om jeg hadde rukket bussen som hun hadde anbefalt meg. Det kaller jeg service på høyeste nivå og noe som jeg aldri har opplevd noe annet sted!

Jeg ser for øvrig at det er en del debattinnlegg på OA vedrørende diskusjon rundt sykehusstrukturen i Innlandet, blant annet innlegget 5. mars Styrt avvikling, eller omstillingsprogram? For min del mener jeg dette var et meget godt og interessant innlegg i den relativt hete debatten som for tiden foregår om å bevare de anerkjente og effektive lokalsykehusene i Innlandet.
Min opplevelse fra den nevnte operasjonen på sykehuset på Gjøvik var ihvertfall den aller beste, og noe jeg tviler sterkt på noe annet sykehus i Norge hadde klart bedre. Den er jeg svært takknemlig for!

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags