Apper og tilbud i dagligvaren

TILBUD: – Jeg tror bransjen lurer oss forbrukere mer enn vi aner, skriver artikkelforfatteren.

TILBUD: – Jeg tror bransjen lurer oss forbrukere mer enn vi aner, skriver artikkelforfatteren. Foto:

Av
DEL

LeserbrevNå må æ bare skrive litt om dagligvaretilbud. Idag, fredag 22. i uke 12, ville vi storhandle pizza og fisk/fiskeprodukter. i tillegg til andre varer til fullpris. Jeg har æ-appen som er knyttet opp mot bankkortet slik at rabatter automatisk skal registreres på de varene som er på tilbud. Det skjedde ikke. 30 prosent på Big One pizza ble slått inn til full pris. Da jeg sa ifra om dette ordnet kassadamen opp i dette.

Det som imidlertid forundret meg var hennes utsagn om at dette kunne skje stadig vekk? Da jeg satt i bilen og så over kassalappen en gang til, fant jeg ut at jeg ble «snytt» på enda en vare med 30 prosent rabatt. Da kjørte jeg videre.

På neste butikk skulle det handles fiskemat og skrei med 30 prosent rabatt. Fiskematen gikk greit, men skrei fantes ikke før dagen etter, siste dagen tilbudet varer?

Nå kan noen tenke at her er det en kverulant som bare jager tilbud på «billig» mat. Det er det ikke, men en helt vanlig husholdning som prøver å bruke de muligheter som vi alle sikkert bruker til å «spare» litt på matbudsjettet. Prøver å handle en gang i uken for å gjøre saker så rasjonelt som mulig. 

Mitt spørsmål er følgende: Alle dagligvareaktører, det er stort sett tre stykker i Norge med forskjellige konsept, der det er bevisst at rabatten ikke kommer automatisk når bankkortet brukes og at visse tilbudsvarer er «utsolgt». Tror bransjen lurer oss forbrukere mer enn vi aner, så hvis noen vet om en butikk som selger varer til hyllepris og tilbudene er reelle uten bruk av apper, kort eller andre ekstra greier for å knytte kunden til seg, så er jeg interessert i å få tips.

Er selv utdannet innen markedsføring så jeg vet om noen «triks» innen faget. Direkte juks er ikke et av dem.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags