CC – en god møteplattform for alle

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

CC Gjøvik, en møteplattform for mange mennesker. En møteplattform for alle, i alle ulike aldre. En plass der du skal kunne føle trygghet, og at du skal møtes med gode mennesker rundt deg. Det er sånn CC Gjøvik er i dag. En god møteplattform for alle. Skal vi la dette ødelegges av en skjenkebevilling som kan skape utrygghet og uro på senteret?

Jeg har alltid personlig likt å komme meg til CC Gjøvik, enten jeg skal handle noe, eller om jeg skal møte venner eller slappe litt av. Jeg mener denne saken om skjenkebevilling er klar i seg selv, og at dette er noe kommunen klart skal se som en sak de sier nei til. Det skal ikke gå an at de skal skape utrygghet det ene stedet i Gjøvik hvor barn og unge samles.

Det er i tillegg store muligheter dersom man virkelig må ha en pils til maten. Man kan reise til restauranter som for eksempel Heim, Salt og Pepper eller Fahlstrøm. Disse restaurantene er fine, og man får et tilbud om alkohol til maten dersom dette er nødvendig.

Vi i KrFU er helt klare på denne saken. Der det er alkohol, skal det ikke være barn og unge. Og dette er et kjøpesenter, som sier at det skal være et sted alle kan dra til. Vi er helt klare på at barn og unge får negative opplevelser. Det skal ikke være alkohol der barn og unge er, og så enkelt er det. Vi sier derfor klart nei til alkoholservering på CC Gjøvik, ut ifra det som ble forklart ovenfor.

Så hvordan skal CC Gjøvik være i framtiden? Skal man åpne for at det skal være alkohol til maten, som skal gjøre at barn og unge trekker seg unna senteret og kanskje blir redd for å dra dit? Eller skal man la det være som det er i dag, og la det være et møtested for alle? Jeg mener i hvert fall det siste, alle skal ha plass på senteret. Og er det så viktig, så ta nå en alkoholfri pils til maten, da.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags