Gavmilde Norge

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Meninger 

Alf Rønning har så rett når han skriver om hvordan Norge strør om seg med 36.6 milliarder kroner i bistand i 2016, mens alt i Norge går på sparebluss. Men det stopper ikke der. Norge har også bidratt med 6,95 milliarder kroner til et fond som skal utjevne sosiale ulikheter innen EØS området.

De som har gransket fondet kan ikke finne at det har hatt noen virkning. I tillegg kommer penger f.eks. til verning av regnskog, D.R Kongo mottar 1.5 milliarder kroner fra 2016 til 2020, og har åpnet for mer industriell hogst! Det samme skjedde i Brasil. Etter at Norge for noen år siden bevilget 3,5 milliarder til bevaring av regnskog vedtok de å hogge ned et område på størrelse med Frankrike og Tyskland til sammen! Da har de jo fått penger til å kjøpe det mest avanserte av hogstutstyr!

Norge lønner de statsansatte i Somalia. Stoltenberg ekstrabevilget i sin tid 2,5 milliarder til et vaksinasjonsprogram i u-land, slik at altfor mange mennesker blir enda fler, og slik kan man holde på. men, i det norske helsevesen skal det skrapes til skinnet. En kamerat av meg har vært alvorlig syk med innleggelser på rikshospitalet. Han sier at der går ikke de ansatte. De løper! Sånn er det i snillismens høyborg!

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags