Gå til sidens hovedinnhold

Arbeiderpartiet satser stort på skole og oppvekst

Artikkelen er over 4 år gammel

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Arbeiderpartiet vil ha flere lærere i skolen slik at alle elever blir sett. Flere lærere er en forutsetning for en bedre skole, der alle elever opplever god læring, får nok hjelp, er trygge og trives.

Derfor handler valget om vi skal prioritere skole og oppvekst. Eller om vi skal fortsette kursen med skattekutt til de som har mest fra før. Fordi Ap ikke prioriterer store skattekutt, har vi råd til å love 3000 flere lærere i skolen de neste årene. Dette er en viktig del av vår konkrete og omfattende plan for å styrke barn og unges opplæringstilbud, fra barnehage til videregående.

Noen av hovedpunktene i vår plan er følgende: En lese-, skrive- og regnegaranti som sikrer at alle elever kommer på et godt nivå i lesing, skriving og regning. Vi vil innføre en bemanningsnorm i barnehagene for voksentetthet og 50 prosent barnehagelærere. Vi vil ha makspris på SFO og gjør den om til en aktivitetsskole for kultur, fysisk aktivitet og tettere oppfølging. Vi vil ha bedre skolehelsetjeneste og styrke kampen mot mobbing.

Jeg kunne nevnt flere punkter. Hvis du vil ha en storsatsing på skole og oppvekst, må du stemme på Arbeiderpartiet ved valget.  

Kommentarer til denne saken