Gå til sidens hovedinnhold

De skal lede Valdres sommersymfoni

Artikkelen er over 1 år gammel

Den kunstneriske ledelsen av Valdres sommersymfoni blir utvidet. Guro Kleven Hagen fra Nord-Aurdal har tidligere vært kunstnerisk leder alene, men får nå med seg den anerkjente pianisten Marianna Shirinyan.

Marianna Shirinyan og Guro Kleven Hagen kjenner hverandre godt. De har gitt ut en felles plate som var nominert til Spellemannprisen 2017, og de har spilt flere konserter sammen i inn- og utland. De to profilerte musikerne skal samkjøre sin kompetanse og nettverk for å videreutvikle festivalen framover.

Guro Kleven Hagen er glad for forsterkningen.

– Det er utrolig flott at Marianna Shirinyan blir en del av Valdres sommersymfoni og den kunstneriske festivalledelsen. I tillegg til å være en av de mest spennende pianistene jeg kjenner, er hun en enorm berikelse for Valdres sommersymfoni. Hun har stor erfaring som musiker og lærer, og har et utrolig godt nettverk. Jeg gleder meg til å planlegge festivalens framtid med henne, sier hun.

Marianna Shirinyan gleder seg også til samarbeidet.

– Det er en ære for meg å bli en del av Valdres sommersymfonis kunstneriske ledelse sammen med min høyt verdsatte venn og kollega Guro Kleven Hagen. Det er veldig inspirerende å se hvilket utrolig arbeid Guro har gjort de siste årene, og jeg gleder meg til å bidra til denne fantastiske begivenheten og lage noen spennende utgaver av festivalen sammen med Guro.

Kommentarer til denne saken