Gå til sidens hovedinnhold

Dårlig stemning i sporet: Weng tråkket på skiene og stavene til Ingvild

Artikkelen er over 2 år gammel

Det var tilsynelatende noe anstrengt stemning mellom Ingvild Flugstad Østberg og Heidi Weng i sporet under dagens 10 kilometer klassisk i Nove Mesto.

Therese Johaug klarte ingen gjøre noe med. Hun hadde forsprang på konkurrentene fra start og kontrollerte inn til seier.

Bak Johaug gikk Natalja Neprjajeva inn til andreplass, mens det måtte målfoto til for å avklare at gjøvikjenta slo Heidi Weng i kampen om tredjeplassen.

Gjøvik-jenta virket i god form under søndagens renn, og så ikke ut til å bruke alt for mye krefter på å ta igjen Neprjajeva og Weng.

De to lagvenninnene var ikke tilsynelatende de beste venninnene i sporet denne dagen. Ingvild Flugstad Østberg ble svært frustrert på Weng – mer enn en gang. Først hadde Ingvild forsøkt å få hjelp av Weng til å dra. Det var ikke Weng interessert i.

Deretter opplevde Ingvild at lagvenninna tråkket på både skiene og stavene hennes. Da snudde Ingvild seg og freste til Weng.

Ifølge VG har Weng innrømmet at hun tråkket på skiene og stavene til Gjøvik-jenta.

Ifølge NRK skal Gjøvik-jenta ha sagt «Heidi» litt sint til lagvenninna.

– Jeg håpet det ikke var på TV, men det var det tydeligvis. Hun hadde gått på bakskiene mine en stund, også hadde jeg også prøvd å få henne til å være med og dra. Da hun ikke ville det, så tenkte jeg i hvert fall at da kan hun ikke gå på skiene mine. Hun gjorde ikke det med vilje, men jeg tenkte at da kan jeg si ifra litt, også gikk det bra, det, forklarer Ingvild Flugstad Østberg til NRK.

Kommentarer til denne saken