Dårlig generalprøve for Gjøvik Hockey – tapte 1-4 i Oslo

Eirik Slåsletten har scoret jevnt og trutt i treningskampene, men mot Furuseth ble det bare et trøstemål.

Eirik Slåsletten har scoret jevnt og trutt i treningskampene, men mot Furuseth ble det bare et trøstemål. Foto:

Etter lørdagens treningskamp mot Furuset i Oslo håper Gjøvik Hockey på at en dårlig generalprøve skal gi en god premiere.

DEL

Etter en svak sisteperiode måtte Gjøviks iskrigere vende hjem med 1-4 i sekken. Det lover ikke godt foran neste helgs serieåpning med dobbeltkamp mot Nidaros i Trondheim.

Furuset fikk det første målet i kampen midtveis i første perioden, men etter at de hadde pådratt seg et par utvisninger, utliknet Eirik Myhre Slåsletten på Gjøviks andre forsøk i spill fem mot fire.

Midtperioden var mer preget av utvisninger enn mål. Åtte minutter til Furuset og seks til Gjøvik sørget for litt å gjøre for funksjonærene i utvisningsboksene.

I den siste perioden åpnet Gjøvik med å pådra seg et par utvisninger. Den andre av disse utnyttet Furuset til å sette 2-1, før de la på til 3–1 under to minutter senere.

I åpent mål

Gjøvik-spillerne fortsatte å besøke utvisningsboksen utover perioden, og pådro seg i alt 12 minutter.

Helt på tampen tok Gjøvik ut keeper i et siste forsøk, men i stedet for å score selv skjedde det som ofte skjer, og Furuset scoret i åpent mål til 4–1 som også ble sluttresultatet.

Gjøvik gikk dermed på sitt andre tap denne uka i oppkjøringen, og ser nok fram til å bruke den siste uka før seriestart på å prikke inn formen. Etter seier i de tre første treningskampene ble det altså to tap til slutt.

Fakta

Treningskamp i ishockey:

Furuset – Gjøvik Hockey 4–1 (1-1, 0-0, 3-0)

Scoringer: 1–0 Eirik Hopen (11.47), 1–1 Eirik Myhre Slåsletten (19.00), 2–1 Trym Auren (44.30), 3–1 Niklas Sunstad (46.23), 4–1 Trym Auren (59.41)

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags