Gå til sidens hovedinnhold

Dance4Fun markerte 20-årsjubileet på direkten – men uten publikum

Etter mange utsettelser på grunn av koronapandemien kunne Dance4Fun på Raufoss endelig få gjennomført sin jubileumsforestilling – selv om salen på Fyrverkeriet var helt tom.

Onsdag 9. desember kom endelig dagen for å markere 20-årsjubileet til Dance4Fun på Raufoss. Dansere i alderen 5 til 18 år var samlet på Fyrverkeriet kulturhus.

På grunn av den pågående pandemien har forestillingen vært utsatt tre ganger. Det ble derfor bestemt at forestillingen nå skulle gå uten publikum, altså med tom sal og kun dansere på scenen.

Det var rart å danse og snakke til en tom sal, og ingen applaus, for det hadde danserne fortjent. Men vi vet at mange satt og klappet hjemme i egen stue. Vi har fått så mange positive tilbakemeldinger i etterkant. Det er kjempegøy.

Forestillingen ble vist på YouTube og streamet direkte, noe som var spennende og nytt. Forestillingen gikk veldig bra, og danserne gjorde en super jobb både som zombier, klovner, hunder, og søte nisser m.m. Det var både sang og dans.

Les også

Flere tusen jenter har danset hos Eldbjørg (47): – Hun er som en bonusmamma for oss

Midt i forestillingen ble undertegnede overrasket med film og hilsen fra tidligere dansere, og det var kjempe koselig. Da trillet det gladtårer, og hjertet vokste noen centimeter.

Totalt var det en super dag og fin markering av 20-årsjubileet. Stor takk til dansere, foreldre og trenere gjennom 20 år. Vi er en flott dansefamilie!

Kommentarer til denne saken