Gå til sidens hovedinnhold

Dagsland og Eidsvåg til Fjellhaven

Artikkelen er over 1 år gammel

Sigvart Dagsland og Bjørn Eidsvåg har funnet tonen og kommer til Fjellhaven i Gjøvik 27. mars.

Sigvart Dagsland og Bjørn Eidsvåg har en fartstid i bransjen på over 70 år til sammen. De har begge opparbeidet seg unike posisjoner i norsk musikkliv og blir ansett som to av våre fremste artister. Nå slår de sammen to omfangsrike låtkataloger og publikum kan dermed vente seg en konsertopplevelse for historiebøkene. Det er duket for en stemningsfull, oppløftende og ikke minst gåsehud-framkallende kveld når det populære tospannet kommer til Gjøvik 27. mars.

Les også

Eidsvåg er klar for Vinjerock

Gåsehud

Bjørn Eidsvåg, som var på plass under sommerens Fredvikafestival og som er bekreftet til sommerens Vinjerock, ser fram imot å turnere med kompisen Sigvart Dagsland:

– Sigvart har en av Nordens flotteste stemmer, det er en fryd å jobbe med karen, det vanker gåsehud hver gang. Nå blir det altså rikelig med gåsehud-muligheter i tiden framover. Om ikke stemmen min er så sofistikert som Sigvart sin, så hender det at den når fram. Dette gleder jeg meg til og for alle dere som har det som Knut Arild Hareide: «Når det gjelder musikk liker jeg alt fra Sigvart Dagsland til Bjørn Eidsvåg», så må jo dette være riktig valg», humrer Eidsvåg.

Les også

Retro Bar flytter ut – vil dra 700 publikummere til bakgården

Penere enn Karoline

Også Sigvart Dagsland ser også stort fram til å legge ut på veien med kollegaen:

– Jeg gleder meg som en unge til disse konsertene. Bjørn er en av vår tids store norske formidlere, med en låtkatalog som kan gjøre de fleste andre grønne av misunnelse. Vi har ikke helt ulik bakgrunn, for å si det forsiktig, og jeg tenker at dette samarbeidet er en historie som lenge har ventet på å bli fortalt. Og ikke minst: Et viktig kriterium for meg, etter å ha turnert med Karoline Krüger i fjor, var at neste samarbeidspartner måtte være penere enn henne. Og da var jo valget enkelt, sier den folkekjære artisten.

Kommentarer til denne saken