Interessant å se hvordan OA gir Dag Erland Olsen, sportslig leder SK Gjøvik Lyn et førsteside oppslag i papiravisen i forrige uke. Deretter får han regelrett slakt av styreleder i samme klubb, så av leder i OA og til slutt av selveste kommuneoverlegen i Gjøvik. Kanskje sett i relasjon av det som kan kalles normal Covid-skammens vesen?

Hvor er vi på vei i Norge egentlig? Skal vi bare tenke at smittevern trumfer alt? Dag Erland gjøre en særs viktig innsats for alle via at han faktisk gidder bruke sin fritid på det faktum at «normale personer» i Norge kan få noe positive opplevelser via breddefotballen? Han er ett herlig eksempel på at vi har et snev av dugnadsinnsats igjen i ett land som blir mer og mer «meg selv først i alt som skjer»?

Jeg betaler for OA hver måned men blir nå direkte flau av og lese at «han skal kues til stillhet». Uten at jeg vet, vil jeg tro at Dag Erland ønsker for alt her i verden at en gjeng med «sofaslitere» kommer seg ut og trener og kanskje ha det litt moro og sosialt? Nå har folk vært nedstengt i 14 måneder, så kanskje bør vi snart stole på at de fleste av oss bruker vettet vi har fått og erfart?

Nei, OA – her bommer dere grovt og det å gi Dag Erland en første side i «papiravisen» og deretter gjøre det beste dere kan for å «rive han ned»? Det er stusslig journalistikk. Selvsagt finnes det nyanser i meninger her og Dag Erland har selvsagt ikke bare «rett» i det han sier, men det og «sable ned» personer som han – på denne måten – det trodde jeg ikke OA var i stand til.

Demokrati? Hva har det blitt til nå? Skjerp dere!