Dadjo med vakker scoring - men Raufoss tapte 1-3

Emile Dadjo scoret kampens fineste mål på overtid, men var et nummer for små til å ta poeng mot Aalesund. Raufoss hevet seg i andre omgang og viste god moral, men var i realiteten sjanseløse mot et meget godt hjemmelag.

DEL

Første omgang ble et eneste langt stormløp mot Raufoss-målet. Raufoss la seg veldig lavt og forsøkte å demme opp for hjemmelagets 3:5:2-formasjon, men hjemmelaget var så gode at de fant rom, hadde strålende spillvendiger og et tempo som gjorde at Raufoss ble løpende mellom på egen banehalvdel store deler av omgangen.

Raufoss fikk også en tung start da Meade skjøt hardt, men relativt midt på mål uten at Ole Kristian Lauvli klarte å stoppe skuddet. Før 20 minutter var spilt stod det 2-0 etter at stopperparet Alm/Owusu ikke hang med i svingene mot de meget gode spissene til Aalesund. Raufoss kom litt høyere på banen de siste minuttene. Gard Simenstad hadde en mulighet som ble blokkert i en omgang hjemmelaget dominerte stort og viste hvorfor de leder 1. divisjon med klar margin.

Raufoss åpnet andre omgang langt friskere enn den første, stod høyere i banen og kom tettete opp i motstanderen. Uten å skape store sjansre i starten av omgangen. Så satte Aalesund på turboen igjen. auvli måtte finne fram gode redninger og Alm redde på streken. Raufoss skapte også gode sjanser. Oskar Løken og Ikhsan Fandi kunne redusert på headinger i gode posisjoner og Dadjos skudd ble fistet til corner. Drøye kvarteret før slutt la Raufoss om til 3:5:2 og prøvde en siste offensiv. Det startet bra, men så utnyttet Geuye og Castro større rom til å øke til 3-0. Der skulle Dadjo hatt frispark før scoringen.

Da var kampen kjørt og Aalesund vant en fullt fortjent seier.

Kampens lekreste scoring på overtid. Emile Dadjo sendte lærkula i krysset fra 20 meter og sørget for at andre omgang endte 1-1.

Raufoss falt ned på åttendeplass på tabellen, men er bare ett poeng bak kvalikplassen. Raufoss har igjen Sogndal hjemme, Strømmen borte, Skeid hjemme og Tromsdalen borte i sine fire siste kamper og er fortsatt med i kampen om en kvalikplass.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags