Å dra til Sverige for cupspill mot lag man ikke møter på innlandet, og være eneste norske lag blant cirka 150 lag var moro for både små og store.

Puljespillet gikk greit for guttene våre med 3 seire og puljevinnere. «Mellanrunden» bød på noe skarpere motstand, men det ble allikevel 2 seire og dermed klart for semifinale.

V møtte vi Viggbyholms IK et meget godt lag fra Stockholm og kom under med 3-1 til pause. Gutta løftet seg og scoret 5 i 2.omg og vant 6-3. I finalen møtte vi Falu BS, og også der kom vi under med 2 mål tidlig. Vi utlignet rett før pause, mens vi i 2. omgang scoret 4 og vant 5-2 i en fantastisk opphenting.

Gutta viste karakter og ga seg aldri, og det ble scoret noen flotte mål. Seier på første forsøk i Falun var gøy for gutta, og de fikk vist frem hva som bor i dette laget.

Helgen ellers gikk med til bading, spising, shopping av godteri og mye flørting med de svenske jentene. Gutta våre var populære som eneste utenlandske lag, og det ble mange morsomme situasjoner i løpet av helgen.

Vi takker klubben vår for utlån av buss, og gratulerer gutta våre med seier og gode opplevelser.