Corner er mål på Nammo stadion: Marius og Matias ordnet tre nye Raufoss-poeng

Emil Breivik i friskt driv på midtbanen til Raufoss.

Emil Breivik i friskt driv på midtbanen til Raufoss. Foto:

To hjørnespark fra Emil Breivik ble satt i mål av Marius Alm og Matias Belli Moldskred da Raufoss innviet det nye kunstgresset med en overbevisende 2-0-seier.

DEL

Det var bare ett lag som så ut som vinnere i denne kampen. Raufoss var sine motstandere fra svenskegrensa helt overlegne i mandagens OBOS-ligakamp.

Raufoss dominerte store deler av første omgang og produserte flere gode sjanser.

Først ute av Nicolai Fosso Fremstad med et skudd fra som strøk utsida av stolpen fra 16-meteren.

Så be Snorre Strand Nilsen skadet og måtte ut allerede etter 12 minutter. Det så ut til å forstyrre litt rytmen i Raufoss-laget, men etter hvert handlet det bare om Raufoss.

Lee Rochester Sørensen var nær ved å sette et innlegg i mål. Raufoss malte på, og Kongsvinger rotet ballen ut til corner i omgangens siste minutt.

Emil Breivik gikk som vanlig ut for å ta hjørnesparket, og høyest i lufta var Marius Alm, som med en lur heading sørget for at Raufoss gikk til pause med en fortjent ledelse.

Avgjorde til slutt

De siste 45 minuttene åpnet med at Matias Belli Moldskred blåste en god skuddsjanse over fra 16 meter.

Samme mann fikk en enda bedre skuddsjanse etter snaue kvarteret, men skuddet på halv volley gikk like utenfor.

Gard Simenstad fikk også all tid i verden fra samme avstand, men hadde ikke tatt av seg ryggsekken.

Enda nærmere kom Matias Belli Moldskred på innlegget til Nicolai Fremstad, og vinkelen ble for spiss for Kristoffer Nessø.

Innbytter Oskar Løken var fortærende nære på å nå en høy ball da ti minutter gjensto, og Kristoffer Nessø ventet for lenge alene med keeper da Raufoss gjorde iherdige forsøk på å avgjøre denne kampen.

På den påfølgende corneren var både Matias Belli Moldskred og Oskar Løken centimetre fra å sette ballen i mål fra kort hold.

Det var rene komikvelden inne i Kongsvinger-boksen like etter, da bortelaget ved to anledninger holdt på å score sjølmål.

Den måtte bare sitte til slutt, og det var Matias Belli Moldskred som var siste på ballen på enda et hjørnespark fra Emil Breivik.

Fakta

Raufoss – Kongsvinger 2–0 (1–0)

Scoringer: 1–0 Marius Alm (45), 2–0 Emil Breivik (86)

Dommer: Ajdin Medic

Gult kort: Marius Alm, Lasse Berg Johnsen, Lee Rochester Sørensen, Matias Belli Moldskred, Eirik Mæland, Simon Marklund

Raufoss' lag: Ole Kristian Lauvli – Snorre Strand Nilsen (Matias Belli Moldskred fra 12. min.), Marius Alm, Edvard Race, Stian Simenstad – Emil Breivik, Lasse Berg Johnsen, Nicolai Fremstad – Lee Rochester Sørensen, Gard Simenstad (Oskar Løken fra 79. min.), Kristoffer Nessø (Ryan Doghman fra 90. min.)

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags