Conception skal rocke løs på Tons of Rock

KLARE FOR TONS OF ROCK: Lars A. Kvistum, Arve Heimdal, Roy Khan, Ingar Amlien og Aurora Amalie Heimdal skal spille på Tons of Rock i Oslo fredag.

KLARE FOR TONS OF ROCK: Lars A. Kvistum, Arve Heimdal, Roy Khan, Ingar Amlien og Aurora Amalie Heimdal skal spille på Tons of Rock i Oslo fredag. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

De klinte til med comeback i april, og nå er de klare for «Tons of Rock» på fredag. 

DEL

Med headlinere som Kiss og Def Leppard skal også Toten-bandet Conception spille på hovedscenen fredag på Ekeberg.

Det etterlengtede comebacket ble godt tatt i mot på Gjøvik, og OA trillet terningkast 5.

Vellykket comeback

Conception har i flere måneder jobbet beinhardt for å presentere den aller beste versjonen av seg selv noensinne.

Selv om Roy Kahn nesten ikke hadde stått på ei scene på nesten 10 år er han like trygg og stødig fremdeles.

– Det blir de første konsertene vi gjør på nesten 15 år, så det er klart vi er spente! sa Kahn i et intervju OA gjorde før comeback-konserten i april.

- At det attpåtil er på hjemmebane gjør ikke akkurat sommerfuglene i magen mindre aktive, smiler vokalist Roy Khan, som ikke har stått på en scene siden den siste spillejobben han gjorde med Kamelot på en festival i Ungarn i 2010.

Ingar Amlien og Arve Heimdal på bass og trommer går som en drøm, og kaptein Tore Østby på gitar sikrer at det rockpublikumet kan bare glede seg til fredagens konsert på hovedscenen.

Aurora blir også med

Arve Heimdal tar også med datter Aurora Amalie Heimdal for litt ekstra støtte på koringen, og Lars A. Kvistum på tangenter.

– Vi har aldri hatt med korister før, så når vi først gjør det er jo stas at det er Aurora Amalie som blir med ut på spillinger, sa Heimdal tidligere til OA.

Koristen leverte så absolutt under comeback-konserten i Blackboxen i april, og hun blir med også til Ekeberg for å varme opp før hun lørdag kommer til 2830-festivalen på Raufoss.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags