Gjør klar bakken til Railjam på CC

TETT SAMARBEID: CC har inngått et tett samarbeid med Gjøvik Graveservice og Brettklubben Gjøvik for å få i stand   bakken til Railjam.

TETT SAMARBEID: CC har inngått et tett samarbeid med Gjøvik Graveservice og Brettklubben Gjøvik for å få i stand bakken til Railjam. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Lørdag kan de som vil prøve seg i bakken utenfor CC. Det blir både lek og moro, og en konkurranse i bakken.

DEL

CC Gjøvik har i ti år arrangert Railjam som er en konkurranse for både snowboardere og skikjørere, der de skal gjøre triks på «rails» og i bakken.

– Det er veldig publikumsvennlig, hvor man får se alt på nært hold. De er flinke de som er med, så det er absolutt noe å komme og se på, forteller senterleder på CC, Vibeke Askevold.

Ved hjelp av Gjøvik Graveservice har de laget en stor bakke ved innkjøringa til CC. Brettklubben Gjøvik prepper bakken og står for konkurransen.

Fra klokka tolv til to kan alle være med for lek og moro, og de som ønsker kan melde seg på konkurransen som begynner klokka to.

DUGNADSARBEID: David Lundstadsveen og resten av gjengen i Brettklubben Gjøvik får ros av senterlederen på CC, Vibeke Askevold for all innsatsen de legger inn for å få bakken klar.

DUGNADSARBEID: David Lundstadsveen og resten av gjengen i Brettklubben Gjøvik får ros av senterlederen på CC, Vibeke Askevold for all innsatsen de legger inn for å få bakken klar.

Askevold forteller at hun er veldig imponert over innsatsen Brettklubben Gjøvik legger inn, som frivillig bruker timevis på å preppe bakken og skaffer selv «rails» til konkurransen.

Mange som er tilknyttet til organisert idrett kommer ofte på trening til for eksempel ferdig måket fotballbane. Slik er det det ikke for Brettklubben Gjøvik, forteller Vibeke Askevold.

– I Brettklubben er de vant til å ordne selv, og de står for det meste selv, sier Lars Aron Hjelleset, vaktmester på CC.


Artikkeltags

Kommentarer til denne saken