Gå til sidens hovedinnhold

Bygdekvinnelag med utfordring: gi din støtte på 17. mai

Meninger Dette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

I disse koronatider skjer det ikke så mye i lag og foreninger. Slik er det også for oss i Østre Toten bygdekvinnelag. Alle våre planlagte aktiviteter er lagt på is til bedre tider. Vi håper vi kan gjennomføre våre planer, men vet jo ikke når dette kan skje. Men medmennesker kan vi alltid være.

Østre Toten bygdekvinnelag ønsker derfor å gjøre som Gran bygdekvinnelag og støtte skolekorps og FAU i vår kommune som mister nødvendig inntekt fordi 17. mai blir helt annerledes.

Vi jobber for et levende bygdesamfunn. Derfor mener vi det er på sin plass å gi en liten økonomisk håndsrekning. Vi vil gi 1000 kroner til hver av barneskolenes FAU og 1000 kroner til hver av de tre korpsene vi har i Østre Toten: Hoff/Kolbu, KBN og Totenviken.

Vi vil også utfordre alle som har tilknytning til noen av disse og gi det de ville ha brukt på is, brus og pølser denne dagen til den skolen eller det korpset hver og en er knyttet til. Vi gleder oss til vi igjen kan møtes på vanlig måte, og til da ønsker vi lykke til, og håper på en riktig god 17. mai for bygda vår, tross alt!

Kommentarer til denne saken