Byen vår Gjøvik-sjefen gir seg

SIER OPP: Dag Arnesen har sagt opp sin stilling som daglig leder for Byen vår Gjøvik.

SIER OPP: Dag Arnesen har sagt opp sin stilling som daglig leder for Byen vår Gjøvik. Foto:

Dag Arnesen (52) har sagt opp sin stilling som sjef for Byen vår Gjøvik.

DEL

Torsdag leverte daglig leder Dag Arnesen i Byen vår Gjøvik sin oppsigelse til styret. Han trekker seg ifølge en pressemelding «til fordel for framtidige muligheter».

– Jeg er stolt av arbeidet som jeg har vært en del av de siste to årene. Vi har fått til mye, sier Arnesen selv om oppsigelsen.

– Dag Arnesen har utført sitt arbeid i foreningen på en entusiastisk og god måte. Styret har forståelse for at han ønsker å gi stafettpinnen videre til andre, og ønsker ham lykke til, sier styreleder Einar Amlie Karlsen i pressemeldingen.

Da Oppland Arbeiderblad tok kontakt med Dag Arnesen torsdag ettermiddag, hadde han ingen ytterligere kommentarer utover det som står i pressemeldingen.

I august ble det klart at Dag Arnesen hadde søkt stillingen som kommunikasjonsdirektør i Sykehuset Innlandet i stillingen etter Astrid Bugge Mjærum. Arnesen sa da til Oppland Arbeiderblad at stillingen var en sjelden mulighet.

– Det ligger ingen dramatikk i dette. En slik stilling er en sjelden mulighet, og jeg har lyst til å finne ut hvor jeg står i konkurransen. Sjansen er imidlertid veldig god for at jeg fremdeles står på 100 prosent for Gjøvik også etter dette, sa Arnesen da.

Artikkeltags