Gå til sidens hovedinnhold

Bruk stemmeretten - hver stemme teller

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Jeg har forhåndsstemt. Jeg stemte Venstre som jeg alltid har gjort. Og hvorfor?

- Venstre er et sosialliberalt parti, setter «folk først», har et sunt menneskesyn og tar menneskerettigheter på alvor.

- Venstre er partiet som setter god klima- og miljøpolitikk høyt, noe som er viktig for oss og for generasjoner etter oss.

- Venstre er skolepartiet, jobber for kompetente lærere som får jobbe som lærere.

- Venstre vil, som alle andre partier, sikre gode velferdstiltak for alle som trenger det. Venstre har blant annet fått gjennomført gratis barnehage og SFO for barn i lavinntektsfamilier. Nå er målet barnehagegaranti: At dere får rett til barnehageplass etter endt foreldrepermisjon.

- Venstre har vært mitt valg også som gründerparti: Det skal være enkelt å skape egen arbeidsplass - noe jeg selv gjorde - og kanskje etter hvert flere. Og Venstre har fått til bedre ordninger for sykepenger og pensjon for selvstendig næringsdrivende, som jeg selv har vært.

- Venstre er et dugnadsparti: På alle områder trenger vi frivillighet. Uten frivilligheten stopper Norge!

- Venstre vil ha internasjonalt samarbeid som er nødvendig i klimaarbeidet. Og vil at Norge skal være med i EØS og NATO.

Hver stemme gjelder. Ved kommunevalget 2019 manglet Venstre i Vestre Toten 1 - ÉN- stemme på å ta sistemandatet fra Ap, noe som hadde gitt et systemskifte i vår kommune. Så bruk din stemme!

Og ved å stemme på Venstre kan vi få en lokal stortingsrepresentant: Stine Hansen fra Eina

Så hvorfor stemte jeg på Venstre?

Ja, hvorfor ikke?

Godt valg!

Kommentarer til denne saken