– Det er første gang vi spiller TV-kamp, og det gleder vi oss veldig til. Jeg merker på spillergruppa at dette blir en spesiell kamp, og hele klubben har gjort det vi kan for å lage en fin ramme rundt kampen. Vi lodder blant annet ut en signert Rosenborg-drakt, sier trener i Reinsvoll IF, Tommy Gjestvang Svendsen.

Møtet med Søndre Land blir også en viktig toppkamp for begge lag. Søndre Land har hatt en strålende sesong og leder avdelingen. Espen Magnussens lag er fem poeng foran Kolbu/KK 2 med en kamp mindre spilt, og ni poeng foran Reinsvoll på tredjeplass.

– Vi har hatt en god vårsesong. Det har ikke vært snakket så mye om opprykk, men vi ser jo at denne kampen er viktig. Vinner vi her så har vi sikret et godt forsprang. Dessuten kan det jo hende at Nordre Land rykker ned fra 4. divisjon. Skulle vi klare å rykke opp så vil vi være det beste laget i Land, sier Magnussen og smiler.

Tommy Gjestvang Svendsen er klar på at han håper å kutte ned på forspranget etter fredagens TV-sendte oppgjør på hjemmebane.

– Vi må vinne denne kampen for å opprettholde spenningen i toppen. Får Søndre Land 12 poengs forsprang så blir det for langt opp. Nå har ikke vi noen målsetting om opprykk i år, men det hadde vært moro å skape litt spenning utover høsten, sier Gjestvang Svendsen.

Kampen kan du se på OA-TV fredag. Kampstart er 18.30. Sendingen starter 18.20.

Høydepunktene og opptak av kampen blir lagt ut på oa.no fredag kveld.