Lodder ut en fin-fin 86-modell Fiesta på motordagen

Artikkelen er over 2 år gammel

En godbit av en veteranbil er hovedgevinst i lotteriet når Bil- og Motordagen arrangeres i Brandbu førstkommende lørdag.

DEL

Det er Brandbu & Omegn Handel og Næring som arrangerer Bil- og Motordag i sentrum, og det er for fjerde året på rad de lokker til seg bil- og motorinteresserte.
 

– Vi får besøk av ni bilforhandlere på torget, med nye og spennende biler, inkludert en lekker bobil, forteller Britt Viberg i handelsstandsforeningen.

Denne lørdagen blir det som vanlig veteranbiler, -mopeder og -motorsykler, i tillegg til Amcar, rallybiler, spesielle biler, gatebiler, motorsykler og ATVer.

Jørgen Slips og Hans Arne

– Vi har denne gangen fått med oss legendariske Jørgen Slips, kjent fra blant annet P4, som vil lose utstillere og publikum gjennom dagen, forteller handelsstandsleder Ole Vidar Lien.

Fra scena vil det i løpet av dagen bli underholdning av artisten Hans Arne Arntsen, som på sedvanlig vis stiller med gitar, cowboyhatt og et knippe fengende låter.

På ettermiddagen blir det selvfølgelig olabilløp, slik tradisjonen har blitt.

Ford Fiesta i premie

Første gangen motordagen ble arrangert, ble det loddet ut en gråtass, gitt av handelsstandslederen selv, Ole Vidar Lien. Etter det har det vært loddet ut ulike veteranbiler, og det er tilfelle i år også.

– Denne gangen er det et fint eksemplar av en Ford Fiesta, 1986-modell. Bilen, som ble kjøpt ny på Hadeland, har gått bare 97.000 kilometer og kun i nærmiljøet, kan Lien fortelle.

Han regner med at premien blir attraktiv og regner med at mange ønsker å kunne kjøre hjem i en rød, og blank liten veteranbil.

– Vi gleder oss til alt som skal skje i Brandbu denne dagen, og erfaringen sier oss at stemningen blir stor blant både små og store, sier Viberg.

Artikkeltags