(Nettavisen) Torsdag ettermiddag skal bloggeren og Youtuberen Stina Bakken (26) fra Hokksund blitt utsatt for en voldshendelse på Skjellvika i Sandefjord.

Det skriver TV 2.

Ifølge kanalen skal Bakken, som blant annet er kjent fra TV 2-serien «Bloggerne», ha pådratt seg en hjernerystelse etter hendelsen som omtales som blind vold.

– Nakken min er ekstremt vond og jeg føler meg forslått. Jeg er ganske gåen i dag og sliter med øresus, sier Bakken til Nettavisen.

sin egen blogg har 26-åringen delt hendelsesforløpet fra voldshendelsen.

– Slo meg rett i kjeven

Ifølge bloggeren var det på Skjellvikastranda i Sandefjord, der bloggerparet for tiden bor, at det hele skal ha skjedd.

– Plutselig kom det en mann gående langs bryggekanten. Chloe skvatt til og begynte å bjeffe på han. Jeg reagerte med å dra i båndet hennes for å dra henne inntil meg. Hun var cirka tre meter unna meg da dette skjedde. Hun rakk aldri å komme i fysisk kontakt med mannen, men hun bjeffet på ham, skriver hun.

Deretter skal mannen ha blitt sint og gått til angrep på Bakken.

– Før jeg visste ordet av det slo han meg rett i kjeven med all sin kraft. Det suste i ørene mine, jeg hørte det knaste, jeg så stjerner, og jeg fikk ekstreme smerter, skriver hun blant annet.

– Ingen hjalp meg

Ifølge Bakken var det flere på stranda den dagen som fikk med seg hendelsen.

– Jeg ble veldig redd, men det som skuffet meg mest var at det ikke kom bort noen for å hjelpe meg. Det var mange på stranda den dagen som fikk med seg hva som skjedde, forteller hun til Nettavisen.

– Det kom en mann, men han løp heller etter gjerningsmannen – så jeg ble stående alene. Jeg ble ganske satt ut av det hele fortsetter hun.

Delte på Snapchat

Kort tid etter hendelsen delte forloveden til Bakken, Per Fredrik «Pelle K» Åsyl, en videosnutt fra sin offentlige Snapchatprofil der han oppfordret alle som var i nærheten til å tipse politiet.

Til TV 2 bekrefter politiet at de er på saken.

– Patruljen søkte etter gjerningspersonen i området uten hell, og politiet har opprettet sak på forholdet, sier kommunikasjonsrådgiver i Sør-Øst politidistrikt, Tommy Hoirth-Lillefjære.

Selv har også Bakken gått ut i sosiale medier og spurt sine nærmere 60.000 følgere om hjelp.