Gå til sidens hovedinnhold

Blichfeldt fortsetter, Hoel går ut og Strand kommer inn

Artikkelen er over 2 år gammel

Bjørn Blichfeldt har fått fornyet tillit som direksjonsformann i AS Oplandske Dampskibsselskap - for 24 gang!

I forbindelse med generalforsamlingen i AS Oplandske Dampskibsselskap 15. mai ble det flere endringer i styret.

«Bjørn Blichfeldt gjenvalgt som selskapets direksjonsformann. Gjennom dette vil Blichfeldt være selskapets arbeidende styreleder med daglig leders ansvar. Blichfeldt har vært styreleder i selskapet siden 1995.«, opplyser selskapet i en pressemelding.

Ole Anton Hoel fra Østre Toten har også lang fartstid i selskapet. Han har vært medlem av styret etter 20 år, men trer nå ut.

Les også

Skibladner får 1 million kroner, MS Brandbu får 1,1

«Hoel var selskapets nestleder og hadde et stort engasjement knyttet til arbeidet opp mot kulturdirektoratet og til Riksantikvaren», opplyser selskapet.

Nytt styremedlem ble Vegar Strand fra Gjøvik. Vegar Strand har bakgrunn som økonomileder for ungdoms-OL i 2016, han har vært administrerende direktør for avisen Gudbrandsdølen Dagningen på Lillehammer og er nå økonomisjef for Hoff på Gjøvik.

Som ny nestleder i selskapet ble Tor Rullestad fra Hamar valgt.

Det har også vært generalforsamling i Stiftelsen vernebygg for Skibladner på Gjøvik. Der ble også Bjørn Blichfeldt gjenvalgt som stiftelsens leder. De øvrige styremedlemmene er: Steinar Sagrusten, Gjøvik, Eva Stø, Gjøvik, Finn Bergstrøm, Eidsvoll og Tor Rullestad, Hamar.

Les også

160.000 til reparasjon av Skibladnerhuset

Kommentarer til denne saken