Beklager utspill om at det er galskap at A-laget ikke kan trene på stadion

Styreleder Geir Langedrag beklager ordbruken i saken OA hadde på nett før helga og i papiravisa lørdag.

Styreleder Geir Langedrag beklager ordbruken i saken OA hadde på nett før helga og i papiravisa lørdag.

Av
DEL

MeningerDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Jeg ønsker å beklage måten saken i lørdagens OA ble framstilt på ovenfor alle som føler at Gjøvik-Lyn ikke tar helsesituasjonen på alvor. Det gjør både jeg og klubben i aller høyeste grad.

Overskriften rundt dette var svært uheldig for oss og ble endret på nett i etterkant når OA ble kontaktet.

OA kontaktet meg vedrørende klubbens kommentarer til NFF sine nye retningslinjer og det er dette mine svar dreier seg om. Ordet galskap og urettferdighet er koblet opp mot at det 3.divisjon bør ha samme mulighet eller at det blir et totalforbud for alle lag.

At det nå blir koblet til at vi ikke bryr oss om helsemyndigheter eller smittefare er totalt feil og det vi ønsker å presisere dette. Som jeg sier i artikkelen så er helse prioritert 1 og vi må gjøre det vi kan for å hindre smitten. Men samtidig så er det sunt å være ute i frisk luft så lenge man forholder seg til retningslinjene til helsemyndighetene. Vi ønsker å være et godt forbilde og ser at dette kan bli oppfattet motsatt. Det er svært beklagelig og håper denne presiseringen kan rette opp i det.

Etter at OA la ut saken på fredag kveld kom det mange negative kommentarer fra leserne om at klubben ikke tar helsesituasjonen på alvor. Jeg la ut denne kommentaren på OA sin facebookside senere på kvelden:

«Hei alle sammen. Beklager måten denne saken ble fremstilt på. Vi forholder oss 100% til retningslinjer fra helsemyndighetene og det ser man hvis man leser hele saken. Spørsmålene fra OA gjaldt NFF sine retningslinjer og det er grunnlaget for mine svar. Her bør det egentlig være likt for alle som flere av dere påpeker. Men jeg er 100% sikker på at det å trene i frisk luft etter retningslinjene fra NFF i ikke er helsefarlig eller fører til økt smittefare. Og at klubbene i 3.div hadde håndtert dette bra. Så nok en gang beklager - både jeg og klubben har enorm respekt for alle tiltak rundt Coronasmitten og fotballen blir ubetydelig i denne sammenheng.»

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken