Gå til sidens hovedinnhold

Rypeløp på Beitostølen

Artikkelen er over 4 år gammel

Nyvinningen «Rjupesleppet» ble kjempesuksess på Beitostølen lørdag, med bortimot 300 «ryper» som ble busset fra Beitostølen og opp til de to ulike startpunktene, det ene på Bygdin og det andre på Valdresflya, som var den lengste løypa.

Trivsel

– Været var fantastisk med sol fra skyfri himmel, nesten vindstille og noen få minusgrader som gav et gnistrende føre. Alt har gått knirkefritt og det var ikke annet å se enn glade og muntre ryper, hvor du enn snudde deg på Beitostølen på lørdag, kvitrer en særdeles fornøyd Terje Steinsrud, sjefstegg for Rjupesleppet og salgssjef på Radisson Blu Beitostølen til daglig.

– Her er det sosiale trivselsaspektet i sentrum. Ingen går på tid. Her var det 30 vinnerne som alle fikk fine premier, som ble trukket ut på startnummerne, sier han.

Kjører opp løyper

Ikke bare har det vært ei fantastisk skihelg på Beitostølen, men kommende uke blir også en kremuke med sol og strålende forhold i både løyper og bakker, og på Beitostølen er det ikke sesongavslutning for tur- og langrennsfolket før i slutten av mai. Fremover kjøres det opp preppede løyper på Valdresflya på ryndt 1.400 meter, til og med søndag 22. mai, meldes det fra Beitostølen.

Kommentarer til denne saken