Beitostølen Live 2020 går for gull: – Vi er i forhandlinger med artisten som skal matche Sting

SAMLET FOLK: Sting samlet vel 7000 publikummere på Beitostølen Live i juni.

SAMLET FOLK: Sting samlet vel 7000 publikummere på Beitostølen Live i juni. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Nyvinningen Beitostølen Live ble såpass godt mottatt at festivalsjef Atle Dalen ikke nøler med å gå på en ny runde med festival. Allerede nå håper han folk setter av fredag og lørdag 12. og 13. juni 2020 til å besøke musikkfesten i Valdres.

DEL

– Reaksjonene og tilbakemeldingene vi har fått fra årets festival har vært overveldende, både i mengde og i høye terningkast. Det er veldig moro at både publikum og alle artistene er så jublende fornøyde, for det er på den skalaen det ligger, sier festivalsjef Atle Dalen i en pressemelding.

Les også:

Heseblesende

Festivalproduksjonen hviler med andre ord ikke på applausen etter årets festival der mange band, med Sting i spissen, virkelig rocket Beitostølen.

– I år ble produksjonen ganske heseblesende, noe som er unngåelig første året av en produksjon på dette nivået. Når vi nå allerede er i gang med neste års produksjon er det både fordi det er viktig og nødvendig med hensyn til både sondering av det internasjonale artistmarkedet, og i neste omgang for booking av de artistene vi ønsker til Beitostølen Live neste år. Nå har vi mye bedre tid på alle plan, til å bygge opp festivalen slik vi ønsker det, sier Atle Dalen som forteller at festivalen vil legge ut et begrenset antall såkalte early bird-festivalpass allerede tidlig neste uke.

Se også:

Forhandlinger

Hvilken artist som skal hoppe etter Sting er foreløpig ukjent, men at det blir et navn som opererer på den øverste hylla er det ingen tvil om:

– Vi er i forhandlinger nå med artisten som skal matche Sting for 2020. Dette kommer vi nærmere tilbake til etter hvert. Det vi kan bekrefte, er det vi tidligere har sagt, at grunnkonseptet med Beitostølen Live bygger på minst én stor verdensartist, og slik blir det. Så legger vi opp til to solide dager, med store artister både fredag og lørdag. Med ett år fram i tid har vi langt bedre forutsetninger for å rigge to festivaldager med skikkelig trøkk, enn tilfellet var med årets festival, sier festivalsjef Atle Dalen.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags