Den årlige barnehagedagen på Lena-Valle videregående skole falt i år på onsdag 25.april. Barnehager fra Toten og Land var invitert og over 400 barn var på besøk for å se på dyrene.

Mange aktiviteter

Førsteklassinger på videregående skole på Lena-Valle arrangerte ni forskjellige aktiviteter som barnehagene skulle gjennom. Av disse var blant annet å hoppe i høyet og å klappe kalven de mest populære. Barna fikk også mulighet til å klappe smådyr som kanin, men også store dyr som hest og lam. Pølse og yoghurt ble servert til både små og store

.

Bedre organisert

Elevene ved første klasse på Lena-Valle videregående skole arrangerte denne spennende dagen. Martin Paulseth var en av de som var ansvarlige for at alt skulle gå fint.

– Det var lettere å arrangere barnehagedagen i år enn det har vært de siste årene. I fjor ble det stressende, men i år har det gått helt greit. Vi bruktet hele dagen i går på å gjøre i stand alle aktivitetene, forteller han.

 

Mange barn trives på gården og elevene som arrangerer får god tilbakemelding av barnehagene. I løpet av dagen fikk mange oppleve ting som de kanskje aldri hadde vært med på, og dagen på gård var litt annerledes enn en vanlig dag i barnehagen.

 

Populær dag

Denne dagen er veldig godt likt av både barna og de voksne i barnehagen.

 

– Barnehagene liker denne dagen veldig godt. Hvis vi ikke informerer dem om denne dagen tidlig, begynner de å ringe oss for å spørre om det blir noe barnehagedag, ler førsteklassingen ved Lena-Valle videregående skole Julia Myrsveen.