Noen podkaster spilles inn i rolige omgivelser med kaffekoppen på bordet i studioet på OA. Andre skjer hjemme hos folk, mens noen ganger må man ta ting litt på sparket.

Thor Gotaas hadde mer enn full dagsplan, men hvis det var mulig å få skyss fra foredraget om norske hoppbakker på Lena og til togstasjonen på Gjøvik, stilte han mer enn gjerne opp på en podkast for OAs lyttere.

Med bilskyss til stasjonen skulle det være cirka 20 minutter å ta av før toget hans gikk. Det måtte være mer enn nok med tid, det? Hvis man snakker litt fort?

Som sagt så gjort, utstyret ble mekket til i bilen mens toget sto på perrongen. Gotaas snakket inn i mikrofonen på opptakeren, jeg inn i en annen mikrofon. Å gjøre prøveopptak og sjekke stoda var det ikke tid til. Dette fikk briste eller bære.

Derfor kan lyden oppleves litt så som så, noen bokstaver kommer tydeligere fram enn andre, men dette er et levende møte med en av våre fremste og morsomste formidlere. Spilt inn i bilen, i en busslomme like ved Gjøvik stasjon.

Vel bekomme og god jul!