Avstemning: Hva vil du høre ordførerkandidatene duellere om i Bydebatten?

DEBATT: Ordførerkandidatene Torvild Sveen (Sp), Anne Bjertnæs (H) og Even Solhaug (Ap) stiller i Bydebatten på Jernbanetorget og oa.no lørdag klokka. 13.00.

DEBATT: Ordførerkandidatene Torvild Sveen (Sp), Anne Bjertnæs (H) og Even Solhaug (Ap) stiller i Bydebatten på Jernbanetorget og oa.no lørdag klokka. 13.00. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Byfest betyr også en ny utgave av Bydebatten. Med få uker igjen til lokalvalget, er det mange som har mye på hjertet. Blant disse er toppkandidatene for de tre største partiene i byen.

Even Solhaug (Ap), Anne Bjertnæs (H) og Torvild Sveen (Sp) er nok egentlig enige om mye. Men under årets Bydebatt får de også mulighet til å understreke hva som er forskjellene mellom partiprogrammene de representerer. Det blir velgerhjelp i praksis når de tre skal møte hverandre, to og to, til korte, verbale dueller.

Og du kan være med og bestemme hvilke temaer de skal snakke om. Lurer du på hva som er forskjellen mellom Ap og H i skoleprioriteringer? Da kan du stemme på at Solhaug og Bjertnæs bør duellere om dette. Er du usikker på om Sveen og Bjertnæs står langt fra hverandre i pleie- og omsorgsspørsmål? Da kan du stemme på at de skal snakke om dette.

Det blir også mer tradisjonell utspørring om aktuelle temaer, og vi håper å få besøk av noen nyinnflyttede som har meninger om hva som gjør Gjøvik attraktiv for at enda flere skal velge å leve og bo der.

Avstemningen er nå avsluttet.

Velkommen til debatt på Jernbanetorget lørdag kl. 1300 - og på oa.no fra samme tid.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken