Gå til sidens hovedinnhold

Auksjon på Fretex

Artikkelen er over 1 år gammel
Innsendt

Er du glad i å gå på skattejakt eller liker du å samle på gamle ting? Torsdag 1.oktober kl.18.00 blir det auksjon på Fretex med ordfører Torvild Sveen som auksjonarius.

På auksjonen vil du finne serviser, kunst, pyntegjenstander m.m. I forkant av auksjonen vil det bli lagt ut bilder av noen av Fretex skattene på Facebook siden til Fretex Gjøvik. Du vil få mulighet til å handle helt unike antikviteter, og du kan absolutt gjøre et kupp denne kvelden. Husk at når du handler på Fretex gjør du noe bra for miljøet, og du støtter Frelsesarmeens sosiale arbeid lokalt.

Fretex følger myndighetenes smittevernregler med god avstand og registrering av navn og telefonnummer på fremmøtte. Auksjonen holdes på PULS-Ditt værested. Billetter må bestilles på forhånd, da det er begrenset antall plasser. Billetter kjøpes på e-billett via Gjøvik Kultursenter eller ved registrering i kassa på PULS-Ditt værested.

Det vil også være åpen kafé, men med enklere servering. Du må gjøre ditt med avstand og god håndhygiene, og du må dessverre bli hjemme om du føler deg syk. Dørene åpner kl.17.00.

Velkommen til en morsom kveld på Fretex!

Kommentarer til denne saken