Gå til sidens hovedinnhold

Åsløypas Venner på Raufoss har utnevnt sine to første æresmedlemmer

De ble leder og nestleder da foreningen ble stiftet i 1999. Nå er Herman Sørlien og Thorvald Skaug utnevnt til æresmedlemmer i Åsløypas Venner – Raufoss.

På årsmøtet nylig fikk foreningen Åsløypas venner sine to første æresmedlemmer – rett etter at årsmøtet enstemmig hadde vedtatt en vedtektsendring som at det kunne utnevnes æresmedlemmer.

Det hadde kommet inn forslag til årsmøtet på to æresmedlemmer. Disse forslagene ble i styremøtet 11. mars enstemmig godkjent å tildeles æresmedlemskap i Åsløypas Venner – Raufoss.

«Hermann Sørlien og Thorvald Skaug har begge utført et fremragende arbeid for foreningen gjennom mange år. De har også lagt ned en spesiell stor administrativ innsats over lang tid. Begge har deltatt aktivt i dugnadsgjengen i en årrekke, og har betydd svært mye for miljø, samhold og trivsel i foreningen. Begge har vært gode ambassadører og et forbilde», står det å lese i begrunnelsen om de to æresmedlemmene.

Åsløypas Venner – Raufoss ble stiftet 10. januar 2004, men forløperen – «Skiløypekomitéen fra Skistadion til Eikvelta» – så dagens lys i april 1999.

Da besto et selvvalgt styre av Herman Sørlien (leder), Thorvald Skaug (nestleder og sekretær) og Per Eger (styremedlem).

Kommentarer til denne saken