Caroline er sanger, pianist, fiolinist, låtskriver, musikalskuespiller og forfatter, bosatt i Los Angeles og Åmål.

Under konserten tok Caroline oss gjennom 15 låter, akkompanert av piano, gitar, hardingfele og perkusjon, alt spilt av henne selv, og mens hun småpratet og delte sin historie.

Caroline sin artistkarriere består av ulike høydepunkter, og hvor hun startet som barnestjerne med rolle i sin far, Per Asplins film Putti Plutti Pott. Caroline har hatt flere opptreden i forbindelse med OL, TV-opptredener i USA, herunder TheEllenshow og sunget i musikals, for å nevne noe.

Carolines karriere ble avbrutt av en alvorlig bilulykke i en alder av 18 år. Ett år etter, til tross for sterke smerter og hukommelsestap, representerte hun Norge som artist under hundreårsfeiringen av frihetsstatuen i New York.

Til dags dato har Caroline produsert ni soloalbum, to musikalkomedier, en musikal, musikken til ni filmer og to teaterforestillinger.

Konserten på Gjøvik ble innledet med sanger fra barnemusikalen Per Asplin skrev i 1969, vi fikk deretter presentert låter fra ulike faser i hennes karriere. Spesielt sterkt traff sangen hun skrev som 22-åring, etter at hennes kjæreste venninne forsvant sporløst i Nevadaørkenen.

Caroline tok oss gjennom låter fra hennes sitt siste album, Finding Venus, og videre fikk vi nyte sanger fra hennes vidunderlige og helstøpte jazz-reportoar.

Caroline Waters er en artist med en enestående kunnskap om stemmebruk og musikk. Hun er en disse sjeldne artistene som evner å forvandle smerte og hjertesorg til styrke og kjærlighet.

Stemmen fremheves ofte som vakker, sterk og sensuell, og med et stemmepotensial som nevnes i sammenheng med artister som Norah Jones. Samtidig må det sies at CarolIne også fremstår som en høyt begavet multiinstrumentalist.

Alt i alt var møtet med artisten en berørende opplevelse, og det jobbes med å få Caroline tilbake til Gjøvik, og til en større arena hvor flere vil gis anledning til å høre artisten.