Gå til sidens hovedinnhold

Årets aprilsnarr – NRK-lisensens bortfall?

Artikkelen er over 2 år gammel

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Hvordan kan vi lures? Betal betal og betal. Ser Siv Jensen og FrP jubler over at den forhatte tv-lisensen er borte. Hvis den er borte vil det si at jeg skulle betalt kroner 0. Nei da vi flytter den til skatten din. Gjør den personlig. Der en husstand i dag betaler underkant 3100 kroner, kan den fort bli doblet. Fire inntekter over 300.000 er vel ikke unormalt i dag. Mor far og et par hjemmeboende voksne unger er ikke uvanlig. Da blir kostnaden vel 6000 kroner.

Ap startet dette under Stoltenberg. De fant ut at NRK tapte på digitaliseringen i samfunnet, da tv ble byttet ut med pc og liknende. Stoltenberg snakket om en digitaiserings skatt/avgift. Den er nå innført til gagns. At Anders Lange har snudd seg i graven og dratt puta over hode tviler jeg ikke på. Hvor ble begrepet partiet mot skatter, avgifter og offentlig inngripen av? Og hvorfor er ikke hele sannheten om denne omleggingen av tv/ digital avgiften kommet fram?

Er staten og regjeringen redde for at de kan bli ansvarlige for bredbånd / fiber utbyggingen? Telenor fjerner jo kobbernettet om 3 til 5 år. Dette er en snikinnføring og økning av en avgift. Og samtidig en total ansvarsfraskrivelse fra regjeringens side. Denne «fjerningen» av tv-lisens må vel være toppen av det vi her i område kaller «kronidioti» Her bør sannheten fram hva som ligger inne i endringen. Venter på en real redegjørelse, Siv Jensen.

Kommentarer til denne saken