Malin ble headhuntet fra garnbutikk til bensinstasjon

FRA DELTID TIL LEDERSTILLING: Malin Haugen (21) har gjort lynkarriere ved Circle K Bagn.

FRA DELTID TIL LEDERSTILLING: Malin Haugen (21) har gjort lynkarriere ved Circle K Bagn. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Malin Haugen skulle bare kjøpe garn, men endte opp med stasjonsjobb på Circle K Bagn. Nå har 21-åringen fullført selskapets krevende talentprogram.

DEL

Det opplyser Circle K i en pressemelding. Mens Statoil eide bensinstasjonene startet de opp et talentprogram, og det to-årige programmet har gradvis vokst til en viktig del av bensinstasjonskjedens utvikling av medarbeidere. Nesten 7 av 10 ansatte som går gjennom programmet, jobber fremdeles i selskapet.

– Opplegget har vært veldig bra, med en god miks av teori og praksis. Jeg har lært masse og bygget et stort nettverk innad i selskapet, sier Haugen i pressemeldingen.

For vel seks år siden sto hun inne på Nille på Valdrestunet og kikket på garn, da stasjonssjefen på daværende Statoil Bagn spurte om hun ikke tilfeldigvis hadde lyst på en jobb. Og det hadde hun.

– Det ble mye jobbing på stasjonen på Bagn, og da jeg flyttet til Hadeland i forbindelse med andre år på videregående skole, fortsatte jeg som skiftleder. Jeg synes det er gøy med utfordringer og ansvar, og det har jeg fått massevis av, sier Haugen.

Da hun ble ferdig på skolen gikk hun rett inn i stilling som assisterende daglig leder på Circle K Bagn. Ett år senere ble hun håndplukket til selskapets talentprogram.

– Over to år har Malin Haugen og de andre talentene lært alt om stasjonsøkonomi, personaladministrasjon og salgsledelse. Utdanningen er lagt opp med både teoretisk innføring og praktiske demonstrasjoner, sier Lene Foldvik, ansvarlig for opplæring i Circle K Norge.

Hun opplyser at stasjoner som drives av tidligere deltakere på talentprogrammet jevnt over gjør det bedre enn andre stasjoner i Circle K.

– Vi ser at dette har en positiv smitteeffekt, der de ansatte på «talentstasjonene» scorer høyt på trivsel og engasjement. Disse stasjonene ligger som regel også blant de beste når det kommer til mersalg og ulike salgskampanjer, sier Foldvik.

Artikkeltags