Gå til sidens hovedinnhold

Åpner årets første utstilling i Kauffeldtgården

Innsendt

Anne Siv Falkenberg Pedersen åpner det nye året med ny utstilling i Kauffeldtgården, i regi av FUGE, samarbeidsprosjektet mellom Gjøvik kunstforening og Toten kunstforening. Hun er opprinnelig fra Biri, men bor og arbeider i Oslo. Hun har lang og solid erfaring som billedkunstner, og mottatt en rekke stipender og blitt innkjøpt av flere offentlige institusjoner.

I Kauffeldtgården vil hun hun vise fargesterke og lekne malerier, og påmalte seil brukt til windsurfing. Utstillingens tittel er «My wild companion», og vises i tidsrommet 23. januar til 21. februar. Galleriet har åpent i helgene, underlagt smitterestriksjoner som håndsprit, avstand og få personer i lokalene om gangen.

Selv om utstillingen åpner lørdag vil det ikke være en typisk utstillingsåpning med taler og blomster, men dørene åpner kl. 12 og stenger kl. 15, så man kan komme når man vil i det tidsrommet.

Det blir et spennende år i Kauffeldtgården med flere godt kjente kunstnere, alle med en viss tilknytning til Gjøvik, Toten og Landregionen.

Kommentarer til denne saken