Skriver dette brevet så enkelt som mulig så det ikke kan misforstås. Nå krever vi at dere gjør jobben deres og gir oss strømpriser vi kan leve med, hvordan dere gjør det er for oss egentlig uinteressant. Vi er lei av bortforklaringer for at ting er som de er. Vi er lei av å høre at dere har forståelse for situasjonen. Dette var en varslet krise og dere driver fortsatt med utredninger og komitéarbeid

Til deg Vedum, det er en grunn til at du ramler ca. 18 % på meningsmålinger. Til deg Jonas Gahr Støre, det er en grunn til at vi regner deg som beslutningsudyktig. Til deg Terje Åsland, det er en grunn til at vi bare ler av deg etter at du sto fram i debatten og lovte et statlig strømtilskudd som vi ville juble over, jubelen uteble.

Dere har tatt på dere å legge forholdene til rette for oss, nå krever vi at dere gjør det. Om dere ikke klarer det, anser vi at dere ikke er skikket til jobben og at dere bør tre tilbake og bli en del av de øvrige 166 medlemmer av stortinget med begrenset makt til 1 stemme. Og husk, i vårt dyrekjøpte demokrati har vi rett til å synes hva vi vil om dere.