Gå til sidens hovedinnhold

Anna of the North med ny singel: – Jeg vil minne menn på at ikke alt handler om penger - og at de også kan være sexy og søte!

Artikkelen er over 2 år gammel

Med den nye singelen «Thank Me Later» snur Anna Of The North på honningkrukka.

Singelen er hentet fra hennes andre album som ventes til høsten og er den første låta Anna Lotterud skrev til skiva og hun har som vanlig en klar agenda med det hun gjør:

– Det finnes så mange låter der kvinner blir fremstilt som sexy og søte objekter, kontrollert av rike menn med makt. Som frontkvinne ville jeg lage min egen vri på det, og samtidig minne menn på at ikke alt handler om penger - og at de også kan være sexy og søte!, sier hun i en pressemelding.

Les også:

Les også

Anna of the North har et avslappet forhold til kropp på Instagram-profilen sin: – Jenter skal ha de samme rettighetene som gutta

Nerve

Etter slippet av den strålende Skandinavisk elektronika-debuten i 2017, har Anna Of The North solgt ut konserter og generert over 180 millioner streams av låtene sine over hele verden. Så langt i år har hun sluppet to singler fra det kommende albumet sitt, til stor suksess og masse radiospilling. Samtidig som Anna Of The North jobbet med nytt materiale, levde debutalbumet «Lovers» sitt eget liv. Låtene om hjertesorg, skyldfølelse og den spirende gleden over å komme over noe eller noen, traff en nerve hos et voksende publikum over hele verden.

Debutens suksess kulminerte i at tittelsporet fra albumet dukket opp i Netflix-suksessen «To All The Boys I’ve Loved Before». «Lovers» streames fremdeles over 100K ganger per dag, og gikk inn på topp 100-listen i hele 171 land!

Les også:

Les også

Ekspertens dom: Derfor er Anna of the North en hit på Instagram

Strak arm

Få unge artister i dag hadde tatt et samarbeid med Tyler, the Creator på strak arm, slik Anna Lotterud gjorde da sjansen bød seg til å synge på to spor på albumet hans, Flower Boy. Anna har også samarbeid med profilerte artister som Rejjiie Snow og HONNE, i tillegg til å ha landet en viral remix med The Chainsmokers.

Det er sjelden vare i dag at et album organisk bygger seg opp på en slik måte, med låter folk blir forelsket i over tid. Den unike låtskriveren treffer en nerve hos folk, uavhengig av kontinent, sjanger eller samarbeid, og er en artist som stadig flere faller pladask for.

Kommentarer til denne saken