Ann har laget påskeløype og ønsketre for store og små i påsken

Ann Ringen håper påskeløypen og ønsketreet kan være med å spre litt ekstra glede i påsken.

Ann Ringen håper påskeløypen og ønsketreet kan være med å spre litt ekstra glede i påsken. Foto:

Ann Ringen jobber som assistent ved Toten Montessoriskole. Etter å ha blitt inspirert av kreative løsningene ønsket hun å lage noe som kunne gjøre påsken mer innholdsrik. Det resulterte i rebus og ønsketre inne på skolens området i Kolbu.

DEL

(Toten Idag) – Mange sitter hjemme denne påsken og da er det jo et ønske om å komme seg ut å gjøre noe annet. Da tenkte jeg at vi kunne lage påskeløype og ønsketre her ved skolen, sier Ringen.

Hun hadde sett flere gode initiativ og ble inspirert til å ta tak, og det har nå Toten Montessoriskole gjort.

– En passende aktivitet som lar seg gjøre i denne tiden vi er i, sier Ringen.

Påskeløypa består av 13 spørsmål, en rebusoppgave og seks bildeoppgaver som må finnes og besvares. Både store og små kan i løpet av påsken delta på denne.

Ønsketreet består av påskeegg som kan klippes ut og fargelegges, og bakpå egget skriver man et ønske. Egget kan så henges på ønsketreet.

Påskeløypen består av 13 oppgaver og man må lete seg frem rundt skolen for å finne alle sammen.

Påskeløypen består av 13 oppgaver og man må lete seg frem rundt skolen for å finne alle sammen. Foto:

– Arkene med påskeeggene finner man i skolen sin postkasse, forklarer Ringen som sier at det er lov å henge opp flere forskjellige ting på treet:

– I tillegg til eggene kan man gjerne henge opp påskepynt man har laget selv. Vi håper ønsketreet blir fullt av ønsker, og gleder oss til å komme tilbake etter påsken for å se det.

Ringen sier også at dette er et tilbud til alle.

– Et tilbud til alle. Alle som ønsker kan ta turen uti Kolbu å gjøre dette er velkommen. Dette er ikke bare fordi som har noe konkret med skolen å gjøre, sier Ringen som i tillegg sier at det er mulig å vinne en premie.

– De som sender inn svarene sine til meg på e-post får fasiten i retur og kan i tillegg vinne en premie. Det trekkes en vinner etter påske, avslutter Ringen og opplyser at e-posten hennes er synliggjort ved påskeløypen utenfor skolen.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken