Ny butikk på Amfi Raufoss: – Vi kan ofte selge varene 30–50 prosent under markedsprisen

TIL RAUFOSS: Butikkjeden Normal åpner på AMFI Raufoss den 7. mars neste år. Her kjedens norske partnere, Michael Eeg og Jesper Brandt.

TIL RAUFOSS: Butikkjeden Normal åpner på AMFI Raufoss den 7. mars neste år. Her kjedens norske partnere, Michael Eeg og Jesper Brandt. Foto:

DEL

Butikkjeden Normal åpner på AMFI Raufoss den 7. mars neste år.

Normal, som hevder å selge helt normale varer til helt unormale priser, har på fem år vokst til en kjede med over 150 butikker.

De to første Normal-butikker åpnet dørene i Kristiansand i juni måned 2017, og innen utgangen av 2018 har Normal 52 butikker i Norge.

Husholdning og personlig pleie

– Vi har forsøkt å få Normal til Norge i omtrent 3 år, da vi virkelig kunne se et potensial i landet. Vi er meget glade for responsen, og gleder oss til å åpne en butikk på Raufoss sier Normals norske partnere, Michael Eeg og Jesper Brandt i en pressemelding.

Duoen mener Normal skiller seg fra andre detaljhandelskjeder ved å selge helt normale varer til helt normale mennesker – bare billigere.

– Vi fører merkevarer innenfor kategorier som husholdning, personlig pleie samt en lang rekke basisvarer, som mange mennesker allerede kjenner og bruker på badeværelset, kjøkkenet og til rengjøring. Vi kan ofte selge varene 30–50 prosent under markedsprisen, sier Torben Mouritsen, administrerende direktør i Normal i pressemeldingen.

– Annerledes butikkopplevelse

Han forklarer det med at de er i stand til å konkurrere med markant lavere priser på merkevarer, fordi butikkjeden importerer varene fra distributører fra hele EU. En kjøper enkelt og greit der det er billigst, og unngår samtidig dyre mellomledd.

De lover en annerledes og interessant butikkopplevelse, med regelmessige nyheter.

– For eksempel kan en finne merkevarer som en typisk kun finner i utlandet. Det kan være brusen du kjenner igjen fra amerikanske tv-serier, eller akkurat den sjokoladen du ikke kan glemme fra forrige ferieopphold. Målet er at du som kunde skal få en unik opplevelse hver gang du besøker vår butikk. Derfor får vi utover vårt faste sortiment hele tiden nye varer inn, noe som gjør hvert besøk spennende og morsomt, en ny oppdagelsesferd for hvert besøk, sier Mouritsen.

– Jeg er særdeles glad for at Normal har signert med oss, og at de deler vår tro på framtida for Raufoss Amfi. Vi gleder oss til åpning, sier senterleder Anniken Victoria Staalnacke.

Artikkeltags