Rekordmange pakker til Frelsesarmeen

SMÅ JULENISSER: Driftsleder Frode Christiansen (f.v.) og senterleder Anniken Victoria Staalnacke ved Amfi Raufoss takket hjertelig for alle pakkene som barna i Trollskogen barnehage hadde med seg til Frelsesarmeen.

SMÅ JULENISSER: Driftsleder Frode Christiansen (f.v.) og senterleder Anniken Victoria Staalnacke ved Amfi Raufoss takket hjertelig for alle pakkene som barna i Trollskogen barnehage hadde med seg til Frelsesarmeen. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

I år er det tredje året på rad Amfi Raufoss samler inn gaver til Frelsesarmeen, og folk strømmer til for å legge gaver under treet.

DEL

Tirsdag troppet 13 femåringer fra Trollskogen barnehage på Raufoss opp med en hel sekk full av gaver. Pakkene var merket kjønn og alder og inneholdt alt fra klær til spill og leker.

– Jeg har pakket inn en stripete kjole, røpte Marthe. Og jeg har pakket inn en rosa og svart fleecegenser og fleecebukse som ikke passer til meg lenger, sa Oliva. Emrik hadde med seg et spill, Anine hadde pakket inn modellkitt og Albert ga bort en hjelm.

– Inni pakken fra meg er det et kosedyr som man kan kose med når det er natt, forklarte fem år gamle Othilie.

Barna kastet gavene oppå kjempehaugen av pakker som lå under juletreet fra før.

– I år har vi fått inn rekordmange pakker. Jeg tror det dreier seg om nærmere 1000, smilte senterleder Anniken Victoria Staalnacke og takket hjertelig. Gavene skulle overrekkes til Frelsesarmeen samme dag.

I tillegg til mange privatpersoner, har seks barnehager bidratt med pakker under treet. Barna har også pyntet juletreet med selvlaget julepynt.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken