Med Direktesport-appen får du tilgang til tusenvis av idrettsarrangementer fra hele landet, og du kan både se sendingene direkte og i opptak.

– Våre aviser har de siste årene sendt flere tusen sendinger med fotball, håndball og ishockey, friidrett, langrenn og en rekke andre idretter. Vi har opplevd stor interesse blant våre abonnenter for dette tilbudet som de hittil har kunnet se vi pc, mobil eller brett. Nå bretter vi det ut i storformat og lager apper for smart-TV, sier Helge Birkelund som er direktør for sportsutvikling i aviskonsernet Amedia.

I tilbudet fra Direktesport ligger blant annet treningskamper med RBK, Molde, Brann, Vålerenga og resten av lagene i Eliteserien. I tillegg får du selvsagt også alle de lokale treningskampene som OA sender; først og fremst Raufoss, FK Gjøvik-Lyn og FK Toten.

Når sesongen starter vises alle kampene fra Toppserien, Norsk Tipping-ligaen med våre tre lokale lag. Det foreligger også planer om å sende tilnærmet alle kampene i 4. divisjon i NFF Indre Østland. Som i fjor vil vi også besøke arenaer med kvinnefotball og lag i 5. og 6. divisjon.

Det blir også en rekke andre kamper for store og små, som for eksempel Norway Cup, Knøttiaden og andre lokale fotballturneringer.

Direktesport har også fra Rema 1000-ligaen og 1. divisjon i håndball, 1. divisjon ishockey og en rekke andre sendinger så som Birkebeineren, Holmenkollstafetten og NM i alt fra bordtennis til boksing.

Men allerede fredag klokka 10.00 sender vi finalene i den internasjonale tennisturneringen som har pågått i Gjøvik denne uka. Det er sjette året Gjøvik Tennisklubb arrangerer denne turneringen som samler 128 spillere fra hele Europa samt Nord- og Sør-Amerika.

Appen er klar for Apple TV og smart-TV fra Samsung. Snart vil den også bli lansert for LG. For Samsung og LG må du ha en smart-TV som er produsert i 2017 eller senere. AppleTV-en må ha tvOS 11.0 eller høyere for å fungere.