Amedia trenger flere til å distribuere OA og andre aviser

JOBBER PÅ HARDE LIVET:  Midt oppe i korona-utbruddet jobber Amedia Distribusjon på spreng med å få ut OA og andre aviser som normalt.

JOBBER PÅ HARDE LIVET: Midt oppe i korona-utbruddet jobber Amedia Distribusjon på spreng med å få ut OA og andre aviser som normalt. Foto:

Mens det pågår permitteringer og innskrenkninger i flere bransjer, trenger Amedia Distribusjon midlertidige medarbeidere for å levere ut aviser, tidskrifter og pakker over hele landet.

DEL

Det er Amedia Distribusjon som sørger for at et stort antall av Oppland Arbeiderblads abonnementer får avisen sin hver morgen.

– Oppdragsmengden vår er minst like stor som da koronaviruset begynte å ramme mange virksomheter i andre bransjer. Hittil har vi heldigvis ikke opplevd at noen medarbeidere som er smittet. Men vi har en del ansatte som er i karantene etter å ha kommet tilbake fra utlandet. Det er også en av grunnene til at vi nå vil rekruttere nye folk, sier administrerende direktør Ingar Merli i Amedia Distribusjon.

Merli opplyser at Amedia Distribusjon har felles rekruttering av nye medarbeidere for alle enheter, og at interesserte kan registrere seg på amediadistribusjon.no.

HER KAN DU SØKE

Amedia Distribusjon består av 15 distribusjonsselskaper over hele landet som blant annet leverer ut konsernets 73 papiraviser. Distribusjonsselskapene inngår i nettverket Helt Hjem, som Amedia eier sammen med Schibsted og Polaris.

Ved siden av Amedia Distribusjon er det Posten som står for leveringen av OA til husstandene i regionen og ellers rundt om i landet.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken