Amanda-pris til «Psycobitch»?

NOMINERTE: «Psychobitch» med Jonas Tidemann og Elli Rhiannon Müller Osborne i hovedrollene, kan stikke av med en Amandapris.

NOMINERTE: «Psychobitch» med Jonas Tidemann og Elli Rhiannon Müller Osborne i hovedrollene, kan stikke av med en Amandapris. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Totalt 22 norske filmer har vært til vurdering av Amanda-juryen. Onsdag neste uke offentliggjøres hvem som har høstet gjeve nominasjoner.

DEL

Det utdeles Amandapris i 17 kategorier, fra skuespillerpriser til manus, musikk, tekniske kategorier samt til beste kortfilm, beste dokumentarfilm og beste utenlandske kinofilm. To av filmene har for øvrig lokalt stempel: «Psychobitch» som er stort sett er spilt inn på Gjøvik og «Troll - Kongens hale», der Alexander Brown fra Dokka er manusforfatter.

Med utdelingen av Amandakomiteens Gullklapper, Amandakomiteens Ærespris ut og den publikumsavstemte Folkets Amanda skal det til sammen deles ut 20 priser.

Amandapris-utdelingen foregår 17. august, under den 47. utgaven av Den norske filmfestivalen i Haugesund, som foregår i tiden 17. til 23. august.

Disse er vurdert av Amanda-juryen

«Amundsen», «Battle», «Blindsone», «Born 2 Drive», «En affære», «For vi er gutta», «Føniks», «Harajuku», «Jeg ser deg», «Kamel», «Karsten og Petra på skattejakt», «Kutoppen», «Mordene i Kongo», «Månelyst i Flåklypa», «Når jeg faller», «Psychobitch», «Skjelvet», «Sonja», «Troll – Kongens hale», «Tårnet», «Ut og stjele hester» og «VampyrVidar».

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags