Mandagens kamp mellom de svenske lagene Kalmar og Östersund, hvor Kalmar gikk seirende ut, endte i tårer for gjøvikenseren Oliver Berg (27).

TV 2 skriver at da kampen var slutt og de fleste spillerne hadde gått av banen, sto Berg igjen på banen i tårer og ble trøstet av to lagkamerater.

Uenige om hva som har skjedd

Östersund-spilleren Samuel Mensiro var på sin side rasende. Sportsdirektør Adil Kizil sier til Discovery+ at det er litt vanskelig å si akkurat hva som har skjedd.

– Det vi har hørt fra vår spiller, er at en spiller i Kalmar håner og uttaler seg rasistisk mot ham. Det er helt uakseptabelt om det er tilfellet, sier han til kanalen.

Sportssjef i Kalmar, Jörgen Petersson sier til kanalen at Berg er helt knust, og at ifølge han selv sa han «play football».

– All form for rasisme er for jævlig. Å bli beskyldt for det, er også helt jævlig for den spilleren som nå sitter helt knust i vår garderobe, sier Petersson til Discovery+.

Må se hva som skjer videre

Til den svenske avisa Expressen sier Kizil at de har hatt en dialog med sin spiller. De har også snakket med dommeren, som sa at han ikke hørt noe.

Kizil sier at de nå får se hva som skjer videre.

Oliver Berg var kaptein for Kalmar under kampen. Tidligere har 27-åringen spilt både for Raufoss og Gjøvik-Lyn.