Gå til sidens hovedinnhold

Alt dette kan du se på OA-TV i helga: Fotball, bilcross, rallycross, friidrett trav og håndball

Hvis du er sportsinteressert, skorter det ikke på direktesendt tilbud på OA-TV denne helga.

Årets kanskje største travhelg på Bjerke står for tur, det blir utvilsomt både fart og spenning på Krabycrossen, alle våre beste fotballag skal i aksjon – og jammen kan du få med deg håndball både fra eliteserien og 1. divisjon.

Det meste er i gang igjen etter at pandemien har lammet store deler av sportsfolket i over et år. Nå skal nesten alt skje på én gang. Lørdagen åpner med bilcross og rallycross på Krabyskogen motorsenter, et stevne som varer hele dagen.

Samtidig går også femte og siste NM-runde i rallycross av stabelen på Finnskogen. Her kan du følge blant andre Emil Sivesind , som er på jakt etter NM-tittel i en av de tøffeste klassene, supernasjonal med over 2400 ccm.

Deretter er det første del av Kriterium- og Derby-helga på Bjerke travbane. Her har baker'n fra Toten, Arne Sandbæk jr., med flere skarpskodde hester. Også Rune Flaskerud fra Bøverbru er representert med Miss Pepper i hoppederbyet.

Lørdag er Raufoss i gang igjen i OBOS-ligaen. motstander er Sandnes Ulf, og som vanlig overfører vi kampen med radiolyd i samarbeid med Radio Toten. Kommentator er Terje Solbakken.

Lokale håndballspillere

FK Toten møter ett av topplagene, Gjelleråsen, i jakten på nye poeng i 3. divisjon. Søndag er SK Gjøvik-Lyn i aksjon mot Grorud 2, mens Raufoss spiller hjemme mot Fu/Vo.

Den store travhelga fortsetter også på Bjerke med en rekke storløp. Også NM-runden i rallycross går over to dager, og vi sender både lørdag og søndag.

Lerøy-lekene i friidrett for 13- og 14-åringer foregår på Rjukan denne helga, og søndagens øvelser kan du følge på Direktesport.

Se også om du finner noen interessant håndballkamper i løpet av helga. Storhamar, med de lokale spillerne Guro Nestaker og Maja Jakobsen på laget – spiller lørdag borte mot Fredrikstad.

Også i kampene Byåsen – Molde og Oppsal – Romerike Ravens er det mulig å se lokale håndballspillere i aksjon; Synne Fossheim på Molde, Mari Stensrud på Oppsal og Vilde Johansen på Romerike Ravens.

Her er programmet

Bilcross fra Krabyskogen kan du se direkte fra klokka 09.00 lørdag 11. september

NM-runde i rallycross på Finnskogen kan du se direkte klokka 10.30 lørdag 11. september

V75 med Kriterium og Derby på Bjerke fra klokka 13.00 lørdag 11. september

Raufoss – Sandnes Ulf med kommentatorlyd kan du høre fra klokka 15.00 lørdag 11. september

Gjelleråsen – FK Toten kan du se direkte fra klokka 16.00 lørdag 11. september

NM-runde i rallycross på Finnskogen kan du se direkte klokka 10.00 søndag 12. september

V75 med kriterium og Derby på Bjerke fra klokka 13.00 søndag 12. september

SK Gjøvik-Lyn – Grorud 2 kan se direkte fra klokka 15.00 søndag 12. september

Raufoss 2 – Fu/Vo kan du se direkte fra klokka 18.00 søndag 12. september

Alle sendingene finner du her

Kommentarer til denne saken