Åge & Sambandet til Beitostølen Live

TIL FJELLS IGJEN: Eter mange konserter oppigjennom årene, kan Åge Aleksandersen & Sambandet veien til Beitostølen utenat.

TIL FJELLS IGJEN: Eter mange konserter oppigjennom årene, kan Åge Aleksandersen & Sambandet veien til Beitostølen utenat. Foto:

Åge Aleksandersen & Sambandet er det første bandet som er klare for neste sommers Beitostølen Live.

DEL

Fredag 12. juni står Åge & co. på scena, og festivalsjef Atle Dalen er ikke lite stolt over å få en av norsk rocks virkelige legender til fjells:

– Det er veldig trivelig å kunne presentere selveste gudfaren i norsk rock, Åge & Sambandet, som vår første booking for sommerens Beitostølen Live. Åge er mer populær enn noen gang, så dette blir utvilsomt stort, sier festivalsjefen i en pressemelding.

– Vi har mange gode og også store artister i Norge, men Åge er i en klasse for seg, med hans historie og suksesser, helt fra tiden med Prudence på tidlig 70-tall. Ingen andre norske rockeartister har holdt seg i toppen i så mange år som Åge, rockeren hele nasjonen er på fornavn med. Åge har vært en outstanding representant for norsk rockemusikk, helt siden slutten av 60-årene, og vært en sterk bidragsyter på mange plan, ikke minst når vi snakker norske tekster som en akseptert del av norsk rock, sier Atle Dalen fornøyd i pressemeldingen der han forteller at de naturligvis er i gang med å spikre flere spennende navn til neste års festival:

– Dette er vår første booking for Beitostølen Live 2020. Vi jobber nå for fullt med andre band og med å få vår internasjonale headliner på plass. Vi kommer tilbake med mer info rundt dette etter hvert som kontraktene er klare, sier Atle Dalen som legger til at billettene Beitostølen Live ligger ute.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags