Gå til sidens hovedinnhold

Åge & Sambandet til Beitostølen Live

Artikkelen er over 1 år gammel

Åge Aleksandersen & Sambandet er det første bandet som er klare for neste sommers Beitostølen Live.

Fredag 12. juni står Åge & co. på scena, og festivalsjef Atle Dalen er ikke lite stolt over å få en av norsk rocks virkelige legender til fjells:

– Det er veldig trivelig å kunne presentere selveste gudfaren i norsk rock, Åge & Sambandet, som vår første booking for sommerens Beitostølen Live. Åge er mer populær enn noen gang, så dette blir utvilsomt stort, sier festivalsjefen i en pressemelding.

Les også

Beitostølen Live 2020 går for gull:– Vi er i forhandlinger med artisten som skal matche Sting

– Vi har mange gode og også store artister i Norge, men Åge er i en klasse for seg, med hans historie og suksesser, helt fra tiden med Prudence på tidlig 70-tall. Ingen andre norske rockeartister har holdt seg i toppen i så mange år som Åge, rockeren hele nasjonen er på fornavn med. Åge har vært en outstanding representant for norsk rockemusikk, helt siden slutten av 60-årene, og vært en sterk bidragsyter på mange plan, ikke minst når vi snakker norske tekster som en akseptert del av norsk rock, sier Atle Dalen fornøyd i pressemeldingen der han forteller at de naturligvis er i gang med å spikre flere spennende navn til neste års festival:

Les også

Storkanonen reddet Beitostølen Live: 7000 så Sting spilte, smilte og reiste

– Dette er vår første booking for Beitostølen Live 2020. Vi jobber nå for fullt med andre band og med å få vår internasjonale headliner på plass. Vi kommer tilbake med mer info rundt dette etter hvert som kontraktene er klare, sier Atle Dalen som legger til at billettene Beitostølen Live ligger ute.

Kommentarer til denne saken