3 ting å gjøre i helga: Kortreist fotball og algefri badedam

HELGETIPSER: Stian Olafsen, ordførerkandidat i Vestre Toten (Ap), kommer med tips for helga.

HELGETIPSER: Stian Olafsen, ordførerkandidat i Vestre Toten (Ap), kommer med tips for helga. Foto:

Ap-politiker, Liverpool- og ikke minst Elvis-fan Stian Olafsen er ikke snauere enn at han varter opp med helgetips i kategorien han selv har døpt «snadder».

DEL

1. Kortreist fotball

Man behøver slettes ikke reise langt for å oppleve spennende fotballkamper! Bare spør Stian Olafsen som lørdag ettermiddag anbefaler alle som er på hils med lærkula om å bli med å skrike seg hes på Reinsvoll:

– På lørdag har du muligheten til å få med deg fantastisk fotball når Reinsvoll IF igjen skal vise maktdemonstrasjon i idrettsparken, denne gangen mot Sander. Forrige kamp var det nesten 400 frammøtte, ett ekorn og fire bikkjer, så møt opp for en god ramme!


2. Frisbeegolf på Øverby

Sommertid er utetid, men hvorfor ikke slå to fluer i en smekk og få litt fart på valkene og hjertepumpa i samme slengen? I så fall har den idrettsglade ordførerkandidaten aktiviteten for deg, nemlig luringen frisbeegolf!

– Perfekt for deg som vil mosjonere i passelig tempo samt nyte litt frisk luft. Et ypperlig sted å ta med seg venner, familie eller andre du vil knuse.


3. Badedammen på Raufoss

Med sommervarmen har diverse uhumskheter funnet veien til badevannene, men heldigvis finnes det vann det går an å slenge kroppen i:

– Badedammen på Raufoss! For deg som liker vatn, frisk luft og algefritt badevann. Passer for alle, med mindre du ikke liker vatn, frisk luft og faktisk liker alger.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags