GOBB og Mjøsen Eiendom samarbeider om utbyggingen av det nye boligfeltet på området til den tidligere husmorskolen og videregående skolen.

Utbyggerne satte i gang en navnekonkurranse, og 250 forslag kom inn. Trine Bjerkes forslag om å kalle området Bondelia Hage, vant.

– Det var en overveldende respons og det er tydelig at mange er opptatt av at dette tradisjonsrike området skal videreføres på en god måte, sier Søgård som kan fortelle at 7 innsendere hadde forslaget Bondelia Hage.

Ny fase

– Og da var Trine så heldig at hun ble trukket ut som vinner blant disse sju og mottok et gavekort på 10.000 kroner fra utbyggerne, sier Søgård i en pressemelding.

– Dette var hyggelig. Jeg sendte inn flere forslag, men tenkte kanskje at Bondelia Hage passet best, men her fikk jeg god hjelp av min samboer, sier Bjerke.

Tom Søgård kan for øvrig opplyse at planene for hva som skal bygges på Bondelia Hage nå går inn i en ny og spennende fase.

Rekkhus og atriumhus

– Vi har hatt flere møter med kommunen i det siste og er vel nå enige om hva som bør bygges her og hvordan området skal utnyttes. Våre arkitekter skal nå gjøre resten av jobben før vi kan presentere hva vi bygger og slik at vi kan kjøre videre på reguleringsplanen. Det jeg kan røpe allerede nå er at det blir en spennende miks av blokk, rekkehus og ikke minst noen særdeles fine atriumhus. Det betyr at vi legger opp til å bygge en miks av boliger som kan passe for «alle», unge, eldre og familier, sier Søgård som også kan røpe at det er mange spennende planer for hva som blir rundt den tidligere rektorboligen og på grøntområdene i prosjektet.

– Vi skal i alle fall leve godt opp til navnet Bondelia Hage, sier han i pressemeldingen.