Totalt 20 lag fra forstedene Bøverbru/Ihle, Reinsvoll, Eina og byen Raufoss kjempet om å kunne ta med pokalen hjem til sitt tettsted. Turneringen ble delt inn i tre klasser; 6–7 år, 8–11 år og 12–19 år.

I den eldste klassen ble det spilt sluttspill og Vestrumenga gikk seirende ut etter å ha slått Tollerud i finalen.

Bøverbru Idrettslag ønsker å få flere til å bruke området rundt idrettsplassen og i den forbindelse har klubben satt i gang en del prosjekter.

– Vi håper at flere enn dem som spiller fotball og går på ski vil få glede av idrettsplassen vår, sier leder i Bøverbru IL, Ove Rogne.

I sommer har klubben fått i stand en ni hulls frisbeegolfbane på dugnad, og den er godt i gang med å få på plass en sandvolleyballbane.

– I tillegg skal det lages et område for hundetrening. Totenbanken har gitt oss 50.000 kroner gjennom Gaveutdelingen øremerket til dette prosjektet, fortsetter Rogne.

Banken, ved Karin Solbakken, var til stede og delte ut gavesjekken. Ordføreren hadde et stramt program i forbindelse med Byfesten, men rakk å åpne den nye frisbeegolfbanen og for å dele ut pokal til vinnerlaget.

– Dette satte vi stor pris på. Alt i alt en vellykket dag med mye folk, til tross for at værgudene ikke spilte helt på lag, sier Ove Rogne.